Seminaarikutsu MUTKU-päiville 2023

helmi 12, 2023 | Tapahtumat, Uutiset

Maaperän tutkimus- ja kunnostusyhdistys ry järjestää vuosiseminaari MUTKU-päivät 22.-23.3.2023 Porvoossa. Mutku-päivillä puhutaan ajankohtaisista PIMA-alan aiheista lainsäädännön, hankkeiden, innovaatioiden ja tutkimuksen kautta. Erityisenä teemana tänä vuonna on uudet haitta-aineet ympäristössä. Erityisesti keskustelemme PFASeista ja mikromuoveista.

Seminaaripaikkana toimii Hotelli Haikon kartano (Haikkoontie 114, 06400 Porvoo). Saman katon alla järjestetään myös verkostoitumisillallinen, joka sisältää antoisan kattauksen maukkaan ruuan ystäville ja jo perinteeksi muodostuneen Mutku-tietovisailun.

Seminaarin osallistumismaksu on Mutku Ry:n jäsenille ja opiskelijoille 350 € sekä ei-jäsenille 450 €. Osallistumismaksu sisältää osallistumisen seminaariohjelmaan, kahvit ja lounaat sekä verkostoitumisillallisen. MUTKU-päiville 2023 on mahdollista osallistua myös etänä verkossa. Verkko-osallistumismaksu on Mutku Ry:n jäsenille 50 € sekä ei-jäsenille 100 €. Osallistumismaksu sisältää henkilökohtaisen linkin MUTKU-päiville.

Mutku Ry kannustaa myös opiskelijoita osallistumaan seminaariin ja tarjoaa neljälle perustutkinto-opiskelijalle mahdollisuuden ilmaiseen osallistumiseen. Opiskelijat valitaan vapaamuotoisten hakemusten perusteella, jotka pyydetään toimittamaan osoitteeseen info@mutku.fi 19.2.2023 mennessä.

Seminaariin ilmoittautuminen on avoinna 5.3.2022 asti. Tarkemmat ilmoittautumisehdot ja ilmoittautumiset tehdään osoitteessa https://mutku.tapahtumiin.fi/

LISÄTIETOJA:

Yrityksillä ja muilla toimijoilla on mahdollisuus seminaarin tukemiseen ja toimintansa esittelyyn sponsoripaketin kautta. Sponsoripakettiin kuuluvat yhden henkilön seminaariosallistuminen, ständipaikka sekä näkyvyyttä tapahtuman sponsorina. Sponsoripaketin hinta on 690 € (alv 0 %) ja sen voi lunastaa seminaari-ilmoittautumisen yhteydessä. Mutku Ry:n yhteisöjäsenillä on oikeus maksuttomaan ständipaikkaan (ei sis. osallistumista tai muuta näkyvyyttä).

Seminaariosallistujilla on mahdollisuus varata huone seminaarihotellista kampanjahintaan 137 €/1 hh/vrk tai 158 €/2 hh/vrk. Majoituksen voi varata hotellin verkkosivujen kautta osoitteessa https://www.haikko.fi/ koodilla ALLMUTKU 6.3. mennessä.

MUTKU ry pidättää oikeuden aikataulu- ja muihin tarpeellisiin muutoksiin. MUTKU ry pidättää oikeuden peruuttaa tapahtuma 1 kk ennen sen ajankohtaa.

Mutku Ry:n puolesta

Aura Nousiainen, puheenjohtaja