MUTKU HAKEE UUTTA SIHTEERIÄ

maalis 8, 2021 | Arkisto


Kiinnostaako toiminta voittoa tavoittelemattomassa ympäristöalan yhdistyksessä ja hyvässä porukassa? Maaperän tutkimus- ja kunnostusyhdistys ry eli MUTKU on yhdistys, jonka tarkoituksena on mm. kehittää ja edistää pilaantuneisiin maihin liittyvää toimintaa ja
käytäntöjä. MUTKU hakee uutta sihteeriä. Työ on osa-aikaista ja joustavaa, joten se sopii hyvin esimerkiksi alan opiskelijalle. Lisäksi työssä on hyvät mahdollisuudet verkostoitua ympäristöalan asiantuntijoiden parissa.

Sihteerin tehtäviin kuuluvat pääasiassa jäsenrekisterin ylläpitäminen ja jäsenlaskutus, hallituksen kokousten pöytäkirjojen laatiminen, tiedotus ja viestintä, sekä yhdistyksen maksuliikenteestä huolehtiminen, siitä raportoiminen ja arkistointi. MUTKUn hallitus kokoontuu n. 7-8 kertaa
vuodessa etäyhteydellä ja/tai pääkaupunkiseudun alueella (iltapäivisin). Kuukausittainen työaika vaihtelee, mutta se on keskimäärin noin 10 t/kk.
Yhdistyksen vuosikokous pidetään keväisin vuosittain järjestettävien MUTKU-päivien yhteydessä. Sihteeriltä toivotaan myös intoa päivittää yhdistyksen nettisivuja yhdessä nettisivuista vastaavan hallituksen jäsenen kanssa sekä viestiminen facebook-ryhmässä. Lisäksi sihteeri tarkistaa säännöllisesti yhdistyksen postilokeron, joka sijaitsee Helsingin keskustassa. Sihteerin työssä pärjää tarkka ja huolellinen henkilö. Arvostamme järjestelmällisyyttä ja hyviä viestintätaitoja.
Työhön saat kunnon perehdytyksen sekä yhdistyksen kannettavan tietokoneen.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Tarkempia tietoja saa yhdistyksen nykyiseltä sihteeriltä info@mutku.fi.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan 26.1.2021 mennessä yhdistyksen puheenjohtajalle Aura Nousiaiselle, aura.nousiainen@gmail.com.

Terveisin,
MUTKU ry