KUTSU: Kestävät PIMA-urakkahankinnat 9.12

maalis 8, 0202 | Tapahtumat, Uutiset

Suomen ympäristökeskus / KEINO-osaamisverkosto

Pilaantuneiden maiden urakkahankinnat ja niiden kestävyyden kehittäminen on ollut tärkeä teema-alue Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen osaamisverkoston (KEINO, www.hankintakeino.fi) kehittäjäryhmätoiminnassa, ns. PIMA-kehittäjäryhmässä, syksystä 2018 asti.
Tähän mennessä KEINO-verkoston PIMA-kehittäjäryhmä on kokoontunut kolme kertaa. Tapaamisissa on keskusteltu siitä, mitä ovat kestävät ja innovatiiviset pilaantuneiden maa-alueiden kunnostushankinnat, ja käyty läpi erilaisia kestävyysarvioinnin työkaluja. Kestävään kunnostamiseen on myös pureuduttu esimerkkien kautta, joita on työstetty yhdessä ryhmäkeskusteluissa ja julkaistu KEINO-verkoston nettisivuilla.
Joulukuun webinaariin ke 9.12. klo 9 – 11 kutsumme PIMA-urakoiden tilaajia, konsultteja, asiantuntijoita, viranomaisia, urakoitsijoita ja muita markkinatoimijoita. Tilaisuuden tavoitteena on kuulla eri toimijoiden näkemyksiä siitä, miten PIMA-urakkahankintoja voidaan muuttaa kestävämpään suuntaan; mitä pitää tehdä eri vaiheissa, millaisia hankintakriteerejä voidaan asettaa, jne. Kaikki aiheesta kiinnostuneet toimijat ovat tervetulleita kuuntelemaan ja ottamaan osaa keskusteluun.
Tilaisuuteen voit ilmoittautua täältä: https://syke.etapahtuma.fi/Hallinta/Ulkoinen-koulutuskalenteri/Lis%C3%A4tietoja/id/3534

Ohjelma


Kestävä kunnostaminen katsaus

Ladattavissa tästä.