Hae Mutku ry:n sihteeriksi 31.7. mennessä!

kesä 15, 2024 | Tapahtumat, Uutiset

Kiinnostaako toiminta voittoa tavoittelemattomassa ympäristöalan yhdistyksessä ja hyvässä porukassa? Maaperän tutkimus- ja kunnostusyhdistys ry eli MUTKU on yhdistys, jonka tarkoituksena on mm. kehittää ja edistää pilaantuneisiin maihin liittyvää toimintaa ja käytäntöjä. MUTKU hakee uutta sihteeriä ja taloudenhoitajaa. Työ on osa-aikaista ja joustavaa, joten se sopii hyvin esimerkiksi alan opiskelijalle. Lisäksi työssä on hyvät mahdollisuudet verkostoitua ympäristöalan asiantuntijoiden parissa. Työhön valittu henkilö vastaa sekä sihteerin että taloudenhoitajan työnkuvasta.

Sihteerin ja taloudenhoitajan tehtäviin kuuluvat pääasiassa jäsenrekisterin ylläpitäminen ja jäsenlaskutus, hallituksen kokousten pöytäkirjojen laatiminen, tiedotus ja viestintä, sekä yhdistyksen maksuliikenteestä huolehtiminen, siitä raportoiminen ja arkistointi. MUTKUn hallitus kokoontuu n. 7-8 kertaa vuodessa etäyhteydellä tai pääkaupunkiseudun alueella. Yhdistyksen vuosikokous pidetään keväisin vuosittain järjestettävien MUTKU-päivien yhteydessä. Sihteeriltä toivotaan myös intoa päivittää yhdistyksen nettisivuja yhdessä nettisivuista vastaavan hallituksen jäsenen kanssa sekä viestiminen facebook-ryhmässä.

Sihteerin ja taloudenhoitajan työssä pärjää tarkka ja huolellinen henkilö. Arvostamme järjestelmällisyyttä ja hyviä viestintätaitoja. Työhön saat kunnon perehdytyksen sekä yhdistyksen kannettavan tietokoneen. Sihteerin työstä maksetaan 1800 €/v palkkio ja taloudenhoitajan tehtävästä 800 €/v.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Tarkempia tietoja saa yhdistyksen nykyiseltä sihteeriltä osoitteesta info(at)mutku.fi

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan 31.7.2024 mennessä yhdistyksen
puheenjohtajalle Aura Nousiaiselle, aura.nousiainen(at)gmail.com.

Ystävällisin terveisin,
MUTKU ry